Grandioos

De BMW X6 ziet er niet alleen groots uit, het is een echte top dog. De SUV heeft een laadruimte van 580 liter die dankzij de neerklapbare achterbank kan worden uitgebreid tot een royale 1.530 liter. Deze BMW maakt niet alleen indruk door zijn formaat, maar heeft ook een opvallend design. Aan de voorkant springen vooral de opvallende skirts met talrijke luchtinlaten in het oog en natuurlijk de grille met de typische BMW nieren. Langs de zijkanten, die eruit springen door de brede wielbasis, loopt het design dynamisch door naar achteren, waar de dubbele uitlaatpijpen harmonieus samenkomen met de achterskirt.

Luxe aan boord

Als je eenmaal in de BMW X6 M zit, kom je tijdens je rit volledig tot rust en vergeet je alle zorgen dankzij de vele hulpsystemen. Met een subtiele maar elegante lederlook finish nodigt de volledig digitale cockpit zijn passagiers uit om vooral te blijven. De multifunctionele voorstoelen maken het besturen van de BMW X6 M een waar genot. Het individueel instelbare infotainmentsysteem is super eenvoudig te bedienen, of u nu stembediening of het touchscreen gebruikt.

Prestaties op zijn best

De materialen die in het interieur zijn gebruikt zijn van de hoogste klasse en maken van de BMW X6 M een luxe SUV met hoofdletters. Natuurlijk lopen ook de technische hoogstandjes in pas. Ondanks zijn gewicht van 2.370 kg biedt de kolossale SUV-coupé stabiel bochtenwerk en sportief en wendbaar rijplezier met veel vermogen.
Het elektronisch gestuurde sperdifferentieel zorgt voor een nauwkeurige bediening en de anti-roll bar zorgt voor een aangenaam rijgevoel in elke bocht. Voor een perfecte afstelling van de aandrijf- en ophangingssystemen in elke situatie kunt u kiezen uit verschillende rijmodi zoals “Road”, “Sport”, “Track” of “M Mode”.

Perfecte krachtoverbrenging

Om het xDrive 4WD systeem en de verschillende modusinstellingen volledig tot hun recht te laten komen, heb je krachtige, ultramoderne wielen nodig.  De AEZ Leipzig een betrouwbare en ideale partner, speciaal ontwikkeld voor SUV's in het premiumsegment. De innovatieve velg met stijlvol Y-spaak-design, past dankzij ECE-goedkeuring als een maatpak op diverse SUV's, met maten oplopend van 20 tot 22 inch. Ook breedsets zijn mogelijk.

Duitse kwaliteit en stijlvolle vormgeving in een 1+1 pakket, gecombineerd met optimale prestaties - de combinatie van BMW X6 M en AEZ Leipzig black belooft precies dat.