De perfect partner tijdens de winter

De AEZ Tioga titan & graphite

De AEZ Tioga titan & graphite

De naam Tioga komt van oorspronkelijk van de taal die ze spreken van de Iroquois Indiaanse stam en het betekent: ''waar de weg splits''. Dit was de reden voor de design afdeling van AEZ om niet alleen de naam te gebruiken maar ook het design te ontwikkelen waarbij dubbele spaken gebruikt zijn als een vork. 

Umbraco 1

De Tioga is beschikbaar in 2 verschillende kleurvarianten. De velgen worden geleverd in een graphite uitvoering maar ook in een titan uitvoering waarbij de graphite in een matte uitvoering komt met gepolijste delen. Met beide uitvoeringen zorgt AEZ er weer voor dat zij een elegant maar ook technisch goed wiel op de markt zetten. Door de ECE goedkeuringen is het wiel plug & play voor de meeste middenklasse auto's. Het wiel is ook 100% geschikt voor de winter dankzij de nieuwe SRC coating. 

Umbraco 2

De nieuwe AEZ Tioga is de nieuwe mijlpaal in het ECE segment. De dubbele spaken met een speels oppervlakte van AEZ is beschikbaar van 17 tot en met 19 inch en zal leverbaar zijn voor de meeste middenklasse auto's zoals de Audi A3, A4, A6, Q3, BMW 3 en 5 series, de Volkswagen Golf, Tiguan, Seat Tarraco, Leon, Skoda Ateca en de Skoda Karoq

Umbraco 3

SRC. De nieuwe ultra harde coating voor de winter

AEZ staat voor de hoogste kwaliteit in de technische productie van wielen en hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt. Met de nieuwe SRC coating (met een hoge weerstand en een ultra harde 3 laags afwerking) heeft het wiel de perfecte bescherming en voornamelijk in de winter. 

Umbraco 4

Het zal nog even duren voordat de strenge winter er is maar we kunnen beter voorbereid zijn en zorgen voor de maximale veiligheid en een unieke stijl. 

Probeer en bekijk de velgen in onze 3D-Configurator en start uw volgende avontuur!