ALCAR Holding GmbH

Over

ALCAR BENELUX

DE VELGENPARTNER VAN SPECIALISTEN

ALCAR BENELUX verzorgt vanuit Mijdrecht de marketing, verkoop en distributie van lichtmetalen en stalen wielen voor Nederland, België en Luxemburg. De relatie met de afnemers staat hierin centraal. In de mission statement eigent ALCAR zich een leidinggevende rol toe als het aankomt op verkoopondersteuning en automatisering.

ALCAR biedt een totaalassortiment op het gebied van lichtmetalen en stalen wielen. De sterke merken AEZ, DOTZ en DEZENT bieden voor een ieder wat wils. ALCAR is trots op het kwaliteitsstempel dat deze merken met zich meedragen. Alle wielen van deze merken zijn tevens TÜV gekeurd, waarmee ALCAR vooruit loopt op een eventuele toekomstige Europese regelgeving.

ALCAR STAHLRAD  is het nummer 1 merk van stalen wielen, en ook hiervoor kunt u bij ALCAR terecht. Wij hebben jaarlijks bij de start van het winterseizoen de grootste voorraad van de Benelux achter de deur (ruim 75.000 wielen). Daarnaast versturen wij deels vanuit het centrale Europese ALCAR magazijn, net over de grens in Duitsland.