Nieuwe designs van ALCAR

  • AEZ introduceert twee nieuwe designs (4 kleurvariaties)
  • DOTZ introduceert drie nieuwe designs (6 kleurvariaties) 
  • DOTZ introduceert de Suzuka in een nieuwe kleur en 4 nieuwe maten
  • DEZENT introduceert een nieuwe kleur en nieuwe toepassingen voor de DEZENT TR
  • Veelal  voorzien van ECE of ABE certificering voor een gegarandeerde perfecte passing
  • Beschikbaar vanaf 1 maart 2021

AEZ Leipzig

Ontwikkeld voor SUV's in het premium segment.
ECE gecertificeerd, "Made in Germany" en qua ontwerp perfect afgestemd op voertuigen van BMW, Land Rover, Porsche en nog veel meer. Niet alleen mooi, maar ook technisch een 100% ideale match. AEZ Leipzig. Verkrijgbaar tot en met 22 inch.

                   

AEZ Aruba

Elegant rijplezier voor sportieve rijders.
Nieuw V-spaak design, perfect passend bij Audi en VW. Breed toepassingsbereik waaronder ook ECE en ABE gecertificeerde toepassingsmogelijkheden.

                     

DOTZ WHEELS

DOTZ LagunaSeca

Cross-spoke performance - lichtgewicht design tot 21 inch.

"The Laguna Seca Raceway" is een van de meest populaire racecircuits in de Verenigde Staten waar maar één ding telt: prestaties. De nieuwe DOTZ LagunaSeca met afmetingen van 8x19 tot 10x21 inch is de grootste velg in het DOTZ programma en staat voor prestaties op grote schaal. Het sportieve cross-spoke design is verkrijgbaar in de kleuren gunmetal glossy en gunmetal glossy / front polished.

        

 

DOTZ Spa

De stijlvolle multispoke voor compacte en middelgrote auto's. Motorsport-inspired dynamics.
Een asymmetrisch 10-spaaks design met een dynamische twist. Rechttoe rechtaan, universeel en stijlvol met een snufje agressiviteit. De Spa dark past perfect bij de compacte modellen en middenklasse van verschillende automerken zoals VW Golf, VW Polo, Mazda 3, Ford Focus, Audi A3 en Seat Leon en is leverbaar van 7,5x17” tot 8,0x19”.

        

 

DOTZ Sepang blaze

Exclusiviteit in het DOTZ assortiment. Turbo-mesh look in high gloss polished.

Voor het eerst in de geschiedenis van DOTZ presenteert de Duitse wielenfabrikant niet alleen een extravert nieuw velgdesign in de turbo-mesh look, maar laat het met de DOTZ Sepang blaze ook zien wat er momenteel mogelijk is op het gebied van laktechnologie. Voor de perfecte sportieve uitstraling van voertuigen uit de compacte klasse zoals VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 en Hyundai i30. Alleen verkrijgbaar in de afmeting 8x19 inch.

 

DOTZ Suzuka blaze

Veeleisend, agressief, indrukwekkend.

De uitzondering maakt het verschil. De gloednieuwe kleur zilver met een gepolijst front maakt de DOTZ Suzuka Blaze uniek. Extra metaaldeeltjes in de lak zorgen voor een dubbel glanseffect. Het gepolijste front vormt een perfecte aanvulling op de nieuwe laktechnologie. DOTZ heeft de Suzuka familie uitgebreid met nog vier toepassingen. Voor bestuurders van een BMW 3-serie en BMW 4-serie zijn er nieuwe ECE-toepassingen beschikbaar, inclusief breedsets, in de afmetingen 8.0x19, 8.5x19, 8.0x20 en 8.5x20.

DEZENT

DEZENT TR

DEZENT heeft het leveringsprogramma van het sportieve TR-design uitgebreid met de nieuwe kleurvariant TR dark en met een nieuwe maat. De nieuwe variant in glanzend zwart met diamantgeslepen spaken past goed bij alle gangbare autokleuren en zorgt voor een dynamisch contrast op de auto. Door de maat 7,5x18” toe te voegen heeft DEZENT de mogelijkheden uitgebreid voor ECE- en ABE gecertificeerde toepassingen op automodellen zoals VW Golf, VW Passat, Seat Leon en Seat Altea, Skoda Octavia en Skoda Octavia Scout, evenals de Mercedes A- en B-Klasse.

Het TR programma bestaat nu in totaal uit drie verschillende kleuren: silver, glossy black en glossy black met gepolijste spaken.

 

               

ECE staat voor originele fabrieks specificaties.

Velgen met een ECE certificering volgen exact de technische specificaties / maatvoering van de autofabrikant. Nu kun je daar altijd wel zonder problemen iets van afwijken wanneer je nieuwe velgen uitkiest, maar in enkele Europese landen geldt dat je dan langs een keuringstation moet (ook al gaat het soms om slechts 1 mm afwijking). In Nederland is dit niet het geval, maar je kunt je voorstellen dat men in landen als Luxemburg wel vaker voor een ECE gecertificeerde velg kiest omdat je dan niet langs het keuringstation hoeft te gaan en zo tijd én kosten bespaart.

ALCAR 3D velgenconfigurator. Digitaal velgen passen.

360° bewegingsvrijheid en een fotorealistische weergave van de gewenste velgen onder jouw auto, dat is wat je kunt verwachten in de ALCAR 3D configurator. Op basis van kenteken of via een handmatige selectie van automerk-model-bouwjaar toont de applicatie welke velgen voor jouw auto geschikt zijn.

Direct uitproberen: ALCAR WHEELCONFIGURATOR