Nieuws ALCAR-velgen 2022
ALCAR start het nieuwe jaar 2022 met een designvuurwerk.
Drie nieuwe designs en in totaal zes kleurvarianten bieden autoliefhebbers vanaf volgend voorjaar een brede waaier aan mogelijkheden om hun voertuig met velgen te verfraaien. De toepassingsmogelijkheden variëren van de middenklasse tot de luxeklasse modellen. Uiteraard ook voor SUV-liefhebbers en elektrische of hybride voertuigen.  Dankzij de ECE- en ABE-goedkeuringen zijn de meeste van de nieuwe velgen goedkeuringsvrij.
Alle nieuwe velgen zijn te bewonderen in onze velgenfilm.
AEZ Atlanta
Een middendeel met compacte randen in combinatie met een dynamisch lineair spaakontwerp. Of ze nu glanzend zwart of grafietmat gepolijst zijn, met de nieuwe AEZ Atlanta zijn aandachttrekkende verschijningen gegarandeerd.
Bild5

Speciaal voor de modellen Audi A4 tot en met Audi A8, de BMW 5-serie, BMW 6 GT, BMW 7-serie, Volvo XC 40, XC 60, V 60 en V90 Cross Country, Tesla Model 3, alsmede vele Volkswagen- en Skoda-modellen zijn er velgen op maat beschikbaar.

Bild6
AEZ Porto
Het gedetailleerde velgdesign in de kleuren gunmetal front-polished en black mat, overtuigt met hellende vlakken, fijne spaakcontouren, een compact middenstuk, en in de variant gunmetal front-polished, een delicaat front-polished velgrand. In dit verband zei Charles Eames, een opmerkelijk 20e-eeuws designer, heel treffend: "De details zijn niet de details. Zij maken het ontwerp"
Bild3

De AEZ Porto is op maat gemaakt voor middenklasse en hogere middenklasse auto's zoals Audi A3, A4, BMW 5-serie, BMW 6 GT, BMW 7-serie, Land Rover Evoque en Land Rover Discovery Sport, en biedt ook gratis ECE-uitrustingen voor een breed scala aan hybride en elektrische auto's zoals Jaguar E-Pace, Skoda Enyaq, Tesla Model S en de VW ID4.

Bild4

DOTZ Tanaka

Concave kruisspaak met een energieke twist. DOTZ Tanaka. Wederom laat DOTZ van zich horen met de lancering van de DOTZ Tanaka, een gloednieuw cross-spoked design met veel asymmetrische kenmerken. In de twee kleurvarianten, gunmetal gepolijst en zwart mat, zal de velg voornamelijk verkrijgbaar zijn met typegoedkeuring, waarmee het DOTZ assortiment vanaf voorjaar 2022 compleet zal zijn.

Bild1
Undercut & gepolijste lip. De combinatie van een sportief-agressief Y-spaakse velg en een omrande, diepe middenzone zorgt voor een dynamisch design, dat het beste in elke velgenshop naar boven brengt.
In de afmetingen 8x18″ tot 10x21″ past de velg overwegend op modellen uit de middenklasse en hogere middenklasse. Wat de combinaties velg /automodel betreft, heeft het ontwikkelingsteam zich geconcentreerd op Duitse toppers, gaande van Audi A4 tot Audi 6, BMW 3, 5, 6 en 8 Reeks.
Kunt u er nog niet genoeg van krijgen? Alle nieuwe velgen zijn te bewonderen in onze velgenfilm.
Bild2
ECE betekent vrij-van-goedkeuring.
Velgen met ECE-certificaat zijn in heel Europa volledig vrij van goedkeuring en kunnen dus zonder aarzeling worden gebruikt. Bovendien zijn ze meestal veel aantrekkelijker in prijs en dus het betere alternatief voor dure originele velgen.
ALCAR 3D Configurator. De digitale velgenbibliotheek.
De detailnauwkeurigheid van de 360°-afbeeldingen van het voertuig in de ALCAR 3D-velgconfigurator is in de nieuwste voertuigmodellen nog verder verbeterd. Uitgebreid met alle nieuwe designs, kan de uitgebreide selectie velgen onmiddellijk in fotorealistische kwaliteit bekeken worden op het gewenste voertuig. De gebruiker krijgt alle informatie over velgen, banden en bandenspanningscontrolesensoren. De groene aanbevelingsfilter "Onze aanbeveling" geeft aan dat de selectie 100% technisch getest is en dat er geen verder koetswerk vereist is.
Het beste is om het meteen te proberen: ALCAR 3D CONFIGURATOR