Teaser
25.06.2021 DOTZ
DOTZ 4x4 Offroad

Als je de natuur wilt ervaren moet je af en toe het asfalt achter je laten. Daar heb je wel de juiste auto voor nodig.

Terreinwagens zijn uw beste metgezellen voor offroad-actie dankzij hun grote bodemvrijheid en robuuste constructie. Vroeger werden ze doelgericht gebouwd, hadden ze een eenvoudig ontwerp en werden ze vooral op het platteland gesignaleerd. Vandaag de dag hebben ze de steden veroverd en verspreiden ze een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Er zijn veel modellen op de markt die allen indruk weten te maken met eye-catching ontwerpen, comfort en tal van moderne technische snufjes. Het gevarieerde DOTZ assortiment biedt al geruime tijd stijlvolle velgen met een hoog draagvermogen voor terreinwagens.

Artikel lezen
Teaser
25.06.2021 DOTZ
DOTZ in de Winter

SRC - De winterformule
Nu de temperaturen dalen, wordt het tijd de auto voor te bereiden op de winter middels winterbanden. DOTZ zorgt ervoor dat je met de juiste wintervaste velgen in stijl door het koude seizoen kunt rijden, zonder schade.

Artikel lezen
Umbraco 4
25.06.2021 DOTZ
VOL POWER HET VOORJAAR IN MET DE DOTZ INTERLAGOS

Wie het beroemde Braziliaanse circuit beproeft zal moeten kunnen presteren onder extreme druk bij extreme condities. De Autódromo José Carlos Pace, beter bekend als het Interlagos circuit, stelt vergaande eisen aan coureurs en auto's. De beslissing van DOTZ om het nieuwste design naar dit circuit te vernoemen is de perfecte keuze geweest.

Artikel lezen
Teaser
06.01.2023 DOTZ
DOTZ LimeRock: compacte auto's

In de huidige autobranche zien we een toenemende vraag naar compactere en zuinigere auto’s. Fabrikanten van lichtmetalen velgen moeten zich meebewegen in deze transitie. We willen onze auto’s compacter en zuiniger, maar nog steeds mooi en met een hoog rijgenot. Ook de compacte auto is een auto om trots op te zijn. Smart & beautiful is the full package!

Artikel lezen