DE SPARE WHEEL KITS van EASY KITS

 

Reservewielen zijn van vitaal belang voor voertuigen, aangezien ze een cruciale reserve zijn voor bandenschade tijdens het reizen. Ze voorkomen dat bestuurders gestrand raken door onverwachte bandproblemen en kunnen levens redden in afgelegen gebieden of noodsituaties. Deze extra banden bieden gemoedsrust, verminderen stress en voorkomen mogelijke vertragingen door plotselinge lekke banden. Het regelmatig onderhouden van reservewielen is essentieel om hun betrouwbaarheid te waarborgen en hun rol als een integraal onderdeel van verkeersveiligheid te benadrukken.

                                                   Lichtmetaal                            Staal

Bij ALCAR bieden wij onze reservewielen zowel in staal als aluminium, uiteraard vervaardigd in onze eigen fabrieken, want als vooraanstaande producent van velgen streven we naar topkwaliteit en laten we geen ruimte voor compromissen.

Wij voorzien op korte termijn om deze productgroep op te nemen in de Configurator van onze webshop. Momenteel zijn reservewielen enkel te bestellen via de Productcatalogus in de ALCAR Webshop of via Quickorder. De gewenste referentie vindt u in kolom 'E' van volgende toepassingslijst:

>>>>  Fitmentguide Easy Kits