Teaser
07.10.2022 DEZENT
De KIA EV6 heeft samen met de DEZENT AO een speels, maar modern karakter.

Er is geen twijfel over mogelijk dat duurzaam opgewekte energie aan populariteit aan het winnen is, waardoor niet alleen de auto-industrie gestaag in verandering komt. Ook DEZENT zet zichzelf in om het optimale uit de transitie naar elektrisch rijden te halen.

Artikel lezen
Teaser
23.05.2022 DEZENT
DEZENT zorgt ervoor dat het gebeurt.

Soms zien we pas wat iets waard was als het al weg is, zoals naafdoppen. Sommige mensen zien het zelfs pas na een tweede blik, maar het feit dat het niet de originele naafdop is, is niet alleen tastbaar. Het is namelijk ook zeer zichtbaar.

Artikel lezen
Teaser
09.11.2021 DEZENT
Start de winter in stijl met DEZENT KS, TU en TN

Bij de term "gouden oktober" denken veel mensen aan de herfstzon die nog op veel plaatsen te zien is. Ervaren bestuurders denken daarentegen ook dat het tijd wordt om op winterbanden over te schakelen.

Artikel lezen
Teaser
25.06.2021 DEZENT
Car-specific wheels. Custom made voor jouw auto.

Car-Specific Wheels zijn velgen die speciaal ontwikkeld zijn voor een beoogde auto, bijvoorbeeld jouw auto. Bij de montage van deze velgen zijn geen centreerringen nodig om ze te laten passen, ze zijn al helemaal op maat gemaakt! In de meeste gevallen kunnen de originele bouten/moeren worden gebruikt voor de montage en passen ook de originele naafdoppen met het merklogo van het automerk. 100 procent perfect passend. Keuze uit een groot aantal designs. Eenvoudiger wordt het niet.

Bekijk ze in de DEZENT VELGEN CONFIGURATOR.

Artikel lezen