Teaser
19.04.2023 DEZENT
Ontworpen. Ontwikkeld. Gemaakt.

Het bedrijf DEZENT Leichtmetallräder vindt zijn oorsprong in de regio Sauerland, het hart van de metaalbewerkingsindustrie voor de Duitse automobielaccessoires markt. Hier werden de kwaliteitsnormen en technische vereisten ontwikkeld voor de lichtmetalen velgen die wereldwijd bekend staan om hun gecertificeerde productie.

Artikel lezen
Teaser
07.10.2022 DEZENT
De KIA EV6 heeft samen met de DEZENT AO een speels, maar modern karakter.

Er is geen twijfel over mogelijk dat duurzaam opgewekte energie aan populariteit aan het winnen is, waardoor niet alleen de auto-industrie gestaag in verandering komt. Ook DEZENT zet zichzelf in om het optimale uit de transitie naar elektrisch rijden te halen.

Artikel lezen
Teaser
23.05.2022 DEZENT
DEZENT zorgt ervoor dat het gebeurt.

Soms zien we pas wat iets waard was als het al weg is, zoals naafdoppen. Sommige mensen zien het zelfs pas na een tweede blik, maar het feit dat het niet de originele naafdop is, is niet alleen tastbaar. Het is namelijk ook zeer zichtbaar.

Artikel lezen
Teaser
09.11.2021 DEZENT
Start de winter in stijl met DEZENT KS, TU en TN

Bij de term "gouden oktober" denken veel mensen aan de herfstzon die nog op veel plaatsen te zien is. Ervaren bestuurders denken daarentegen ook dat het tijd wordt om op winterbanden over te schakelen.

Artikel lezen