De nieuwe AEZ Kaiman

Precisie in elk detail

AEZ presenteert een nieuw stijlvol design: De Kaiman. Het wiel is ECE gekeurd en is hierdoor ''Plug & Play'' voor de meeste auto's. Het wiel is leverbaar van 17 tot en met 20 inch en voornamelijk voor de grote middenklassen auto zoals de bmw 3, 4 en 5 series maar ook voor de Audi A6, A4, Skoda Suberb, Volkswagen Passat, Opel Insignia en nog veel meer. 

Stay Original

Speciaal voor de Audi en BMW modellen is het mogelijk om de originele bouten en originele naafdoppen te kunnen gebruiken. Voor de 3 en 5 series is het wiel ook beschikbaar in een breedset. 

Umbraco 3

De Kaiman heeft ET waardes beschikbaar van 30 tot 46 en een draagvermogen van 750 kg per wiel. In de high gloss uitvoering heeft de velg een strak design met duidelijke lijnen en in de dark uitvoering geeft de gunmetal gecombineerd met de gepolijste spaken een subtiele maar ook sportieve elegante look. 

De Kaiman is niet alleen scherp geprijsd maar ook nog is 100% technisch goed gekeurd en staat bekend om de kwaliteit die van uit Duitsland komt. ''Made in Germany''