ALCAR Stahlrad schwarz FORD Transit

Stalen velgen

van ALCAR

ALCAR Stahlrad

Als Europees marktleider in de aftermarket van stalen wielen, produceert ALCAR hoogwaardige stalen wielen voor personenauto's, lichte vrachtwagens en terreinwagens die in alle opzichten voldoen aan de kwaliteitseisen van de auto-industrie. ALCAR Stahlrad biedt een volledig assortiment stalen wielen voor alle in Europa geregistreerde voertuigen. Er kunnen meer dan 2 miljoen stalen wielen per jaar worden geproduceerd in de fabriek van ALCAR's RUOTE SA. De producten worden gekenmerkt door originele kwaliteit en beschikbaarheid op korte termijn.

Lees meer

ALCAR STAHLRAD Silber

De ALCAR Groep heeft als wielspecialist op de aftermarket een innovatieve stap gezet in de wieltechnologie. De symbiose tussen de voordelen van een stalen velg en de designeisen van een lichtmetalen velg. Veel auto-importeurs in Europa maar ook Noord-Amerika vertrouwen op dit unieke product.

Lees meer

ALCAR HYBRIDRAD

Het avontuur op alle wielen begint meestal waar anderen het al hebben opgegeven. Die situaties betekenen vooral stress voor mensen en materiaal. U bent met DOTZ 4x4 veilig op het gebied van wielen. Wij garanderen gecertificeerde velgen van hoge kwaliteit.

Lees meer

DOTZ SURVIVAL Modular Beadlock 4x4 Stahlrad Off Road 15" 18"
ALCAR LIVORNO BLACK SILVER

ALCAR heeft wielschijven om je saaie stalen wielen te kunnen upgraden. 

Zo zijn er wielschijven beschikbaar vanaf 13 tot en met 17 inch en ook beschikbaar in 4 verschillende kleuren.
Er is keuze tussen 2 modellen: De Milano en de Livorno
De Milano is leverbaar in de kleuren: Zilver, Donker grijs en Zwart-Zilver.
De Livorno is alleen leverbaar in het zwart-zilver.

ALCAR levert ook wielen voor uw aanhangers en caravans! 
Er zijn verschillende groottes en maten beschikbaar zodat u het juiste wiel kunt vinden voor uw voertuig. 
Ook is het draagvermogen erg belangrijk bij dit soort wielen, Daarom is handig om te weten hoe zwaar u ongeveer de wielen gaat belasten.

Lees meer

ALCAR STAHLRAD Silber