ALCAR Produktion

ALCAR Kwaliteit

& Productie

Hoogste kwaliteit in het ontwerpen van lichtmetalen wielen

Met het brede assortiment van AEZ, DOTZ, DEZENT, ALCAR STAHLRAD en DOTZ SURVIVAL, voldoet ALCAR aan alle eisen van de klant in het marktsegment van stalen en lichtmetalen velgen voor de aftermarket voor personenauto's. De onmisbare voorwaarden zijn de hoogste kwaliteitscriteria en de voortdurende controle van die normen. Alle nieuwe ontwerpen en wielontwikkelingen worden getest op maximale duurzaamheid door de TÜV en bovendien door de eigen kwaliteitscontroleafdeling van ALCAR voordat de productie wordt vrijgegeven.

De productie van lichtmetalen velgen
Productie van de merken AEZ, DOTZ en DEZENT
Van 14'' tot 22'' inch
ALCAR produceert dagelijks meer dan 5.000 aluminium wielen.
ALCAR Leichtmetallräder Produktion GmbH in Neuenrade (Duitsland) is de belangrijkste productielocatie van de ALCAR groep voor lichtgewicht aluminium wielen. De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt 1,2 miljoen aluminium wielen, waaronder wielen voor personenauto's, off-road voertuigen en commerciële voertuigen. De geproduceerde maten variëren van 14" tot 22" voor de merken AEZ, DEZENT en DOTZ
De productie van STALEN velgen
Productie ALCAR STAHLRAD en ALCAR HYBRIDRAD
In de productievestiging van ALCAR RUOTE SA in Italiaans Zwitserland kunnen elk jaar meer dan 2 miljoen stalen wielen worden geproduceerd. Elk jaar zorgen meer dan 110 werknemers ervoor dat de 18.000 ton hoogsterkte staal wordt omgezet in hoogwaardige producten.
Onze stalen wielen worden vervaardigd volgens de hoogste Zwitserse kwaliteitsnormen.
CERTIFICERING ISO 9001
Erkende en gecertificeerde kwaliteit

ALCAR WHEELS GMBH is gecertificeerd voor zijn productkwaliteitsmanagement door het technische certificeringsinstituut TÜV. Deze certificering wordt elk jaar gecontroleerd en vernieuwd en garandeert een voortdurende verbetering in de ontwikkeling van onze wielontwerpen en onze klantenservice.

Van 14 tot 22 inch

ALCAR produceert dagelijks meer dan 5.000 lichtmetalen lichtmetalen velgen "made in Germany".

ALCAR Leichtmetallräder Produktion GmbH in Neuenrade (Duitsland) is de belangrijkste productielocatie van lichtmetalen velgen voor de ALCAR Groep. De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt ​​ hier1,2 miljoen lichtmetalen velgen. Deze productie omvat de merken AEZ, DEZENT en DOTZ en is volledig gericht op de aftermarket van personenauto's, bestelwagens, en SUV's / 4x4-offroaders. De geproduceerde velgen vinden hun weg naar de eindgebruiker via een sterk distributienetwerk in Europa en via wereldwijde distributiepartners.

In de eigen fabriek ALCAR RUOTE SA, nabij het meer van Lugano in Zwitserland, kunnen meer dan 2 miljoen stalen wielen per jaar worden geproduceerd. Ongeveer 110 medewerkers zorgen ervoor dat jaarlijks 18.000 ton ruw staal wordt omgezet in originele kwaliteitsproducten. Naast de hoogste kwaliteit kenmerken ALCAR stalen wielen zich door een snelle beschikbaarheid.

Het Quality Management Systeem van ALCAR Wheels GmbH heeft een TÜV ISO 9001-certificering. Deze certificering wordt jaarlijks geverifieerd en staat garant voor een hoogwaardig niveau (en een continue verbetering) van de productie en service.