ALCAR Car Gallery

Zien doet verkopen. Sommige auto/wiel combinaties zijn een reclameobject op zich en als zodanig publiceren wij die ook graag op onze sociale kanalen. We nodigen u dan ook graag uit om foto’s van door u gemonteerde ALCAR velgen te uploaden (max. 4 foto’s per auto).

Om potentiële geïnteresseerden van goede informatie te voorzien verstrekken we graag ook de technische specificaties van de gemonteerde velgen, zoals bijvoorbeeld de ET waarde. Wij vragen u deze gegevens mee te sturen. Tot slot is het van belang dat wij toestemming krijgen voor het plaatsen van de foto’s, zowel van de rechthebbende van de foto (de fotograaf, uzelf?) en van de eigenaar van de auto. Onderaan het uploadformulier kunt u dit middels een checkbox verklaren. Overigens zullen wij kentekens altijd onleesbaar maken.

Voor uw bedrijf is het uploaden van afbeeldingen ook een leuk visitekaartje. We zien dat veel foto’s worden genomen met het pand en het bedrijfslogo op de achtergrond. We vermelden bij de publicatie ook uw bedrijfsnaam en de plaats.