ALCAR BENELUX
DE velgenPARTNER VAN SPECIALISTEN

ALCAR BENELUX verzorgt de marketing, verkoop en distributie van lichtmetalen en stalen velgen voor België en Luxemburg. De relatie met de afnemers staat hierin centraal. In de mission statement eigent ALCAR zich een leidinggevende rol toe als het aankomt op verkoopondersteuning en automatisering.

ALCAR biedt een totaalassortiment op het gebied van lichtmetalen en stalen velgen. De sterke merken AEZ, DOTZ en DEZENT bieden voor een ieder wat wils. ALCAR is trots op het kwaliteitsstempel "Made in Germany" dat deze merken met zich meedragen. Alle velgen van deze merken zijn tevens TÜV gekeurd, waarmee ALCAR vooruit loopt op een eventuele toekomstige Europese regelgeving.

ALCAR STAHLRAD is het nummer 1 merk van stalen velgen, en ook hiervoor kunt u bij ALCAR terecht. Wij hebben jaarlijks bij de start van het winterseizoen de grootste voorraad van de Benelux achter de deur (ruim 75.000 wielen). Daarnaast kunnen wij terugvallen op het centrale Europese ALCAR magazijn op nog geen 200 km. afstand in Duitsland.


Pand ALCAR Benelux 

PRODUCTIE & KWALITEIT
TECHNOLOGIE
CONTACT