EEN SNELLER KLOPPEND MANNENHART
DOTZ-Girl Anja EN De VOLKSWAGEN Passat CC 

Vrouwelijke modellen en auto’s zijn van oudsher onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Die verbintenis is in de loop der jaren wel al vele malen ter discussie is gesteld, zo neemt de Formule 1 in 2018 afstand van de jarenlange traditie van haar “pitspoezen”. Natuurlijk zijn er in de commercie voorbeelden te vinden waarbij vrouwelijke modellen weinig smaakvol in beeld worden gebracht, maar als dat wel op stijlvolle en respectvolle manier gebeurt is er geen reden waarom beide zaken niet samen kunnen gaan.

DOTZ houdt vast aan de traditie om een stijlvolle ambassadrice te benoemen voor haar merk, en dit jaar is dat DOTZ Girl Anja. Net als mooie auto’s en DOTZ velgen kan zij mannenharten sneller laten kloppen. En in de trend van Girl Power: Hopelijk ook veel vrouwelijke autoliefhebsters inspireren!

In plaats van een model te zoeken bij de auto, heeft DOTZ een auto gezocht bij de ambassadrice. De ideale match voor de Oostenrijkse blondine bleek de gele Volkswagen Passat CC uit deze fotoshoot, welke is voorzien van contrasterende DOTZ CP5 velgen in de kleur graphite.

De 20-jarige Anja heeft een sterke voorliefde voor PK’s en snelle auto’s, wat ze graag combineert met haar hobby "sport-fotografie". Ze is werkzaam in social media marketing en weet daardoor exact wat hot & trendy is. Daarom is ze zelf ook groot fan van de DOTZ CP5, die ze beschrijft als sportief, dynamisch en trendsettend.

Facts & Figures
DOTZ Girl : Anja
Auto : VW Passat CC
Velg : DOTZ CP5 graphite
Velgmaat : 8,5 x 20”

Wil je zien hoe de DOTZ CP5 (of een andere velg) onder jouw auto staat, bezoek dan de velgenwebshop met 3D Configurator van een ALCAR partner.

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR
 
AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR