Unieke virtuele montage!

Bij de aanschaf van een set lichtmetalen velgen komt u vaak voor moeilijke keuzes te staan. Misschien twijfelt u tussen 2 of 3 mooie modellen uit ons assortiment. Of misschien staat u op het punt om 16" velgen te bestellen, maar twijfelt u of u stiekem toch niet liever de upgrade naar 17" maakt.

Onze configurator kan u een eindje op weg helpen. Nadat u uw auto heeft geselecteerd wordt uw auto op het beeldscherm getoond en kunt u hier alle leverbare velgen op projecteren. Zo kunt u zich alvast een beeld vormen van het nieuwe uiterlijk van uw auto. U kunt ook de maat van de velgen aanpassen en zien wat dat met het uiterlijk van uw auto doet.

Natuurlijk is dit slechst een hulpmiddel. De velgen zullen er in het echt véél mooier uitzien dan op deze projectie (o.a. door het ontbreken van diepte en de kunstmatige lichtval in de projectie). Uiteindelijk zult u uw gevoel moeten volgen en moet u zich laten verrassen met het eindresultaat. Één ding is zeker: Welk model u uiteindelijk ook kiest, met de kwaliteitsmerken AEZ - DOTZ - DEZENT en ENZO maakt u altijd de juiste keuze!

LIChtmetalen velgen

CONFIGURATOR STARTEN
Configurator