WINTER WHEELS AND TIRES:
VALUE YOUR SAFETY. BE IN CONTROL.


Of je nu uit eigen beweging kiest voor winterbanden of dat je dat doet vanwege de wettelijke verplichting in de Europese landen waar je doorheen reist, feit is dat winterbanden een wezenlijk verschil maken in de veiligheid van jou en je gezin. In winterse omstandigheden met sneeuw en ijs hebben winterbanden aanzienlijk meer grip en is de remweg tot tientallen meters korter dan bij reguliere banden of all-season banden.

Je gaat met winterbanden niet alleen veilig de weg op, je rijdt ook met een winnaarsgevoel langs weggebruikers die nauwelijks van de parkeerplaats afkomen door versgevallen sneeuw. Slim vooruit gedacht en daardoor "in control of the situation", oftewel goed geregeld.

Laat je jouw winterbanden op een voordelige set wintervelgen monteren dan heb je de zaken helemaal goed voor elkaar. Onderstaande wintervelgen zijn de gehele winter in de aanbieding, waarbij je voordeel kan oplopen van tientallen euro’s tot meer dan 100 euro. Er is volop keus en je kunt er gerust op zijn dat je een set degelijke en betrouwbare wintervelgen aanschaft. De velgen zijn van Duitse kwaliteit en zijn volledig TÜV gekeurd. Ze worden geleverd met 3 jaar lakgarantie en 5 jaar technische garantie.

Een set wintervelgen is een eenmalige investering waar je nog vele jaren profijt van zult hebben. Het zal je op termijn geld en tijd besparen bij elke seizoenwissel, in vergelijking met het telkens ommonteren van winter en zomerbanden op dezelfde velgenset. Zijn je winterbanden op hun eigen wintervelgenset gemonteerd dan is zo'n seizoenwissel een fluitje van een cent. Kies je niet voor een aparte velgenset dan moet er bij elke wissel opnieuw gebalanceerd worden. Het telkens monteren en demonteren van de banden op 1 velgenset is ook niet bevorderlijk voor de banden en is een tijdrovende (en daardoor duurdere) klus.
ALCAR winteractie 2016